3/22/10

Hemma

Igår kom vi hem från Florida efter en lååååång bilresa igen. Men det var inte så farligt, för vi lämnade West Palm redan på fredag eftermiddag för att bara åka drygt 2 h till orlando där vi övernattade hos Sarahs Moster. Dom hade 10 extra biljetter till Disney World, så lördag förmiddag spenderade vi på Epcot! Sedan körde vi till Atlanta, och sov hos Sarahs Faster som är grafisk Designer och hade världens finaste hus. Sedan hade vi bara ca 7 h kvar till Louisville igår!

Spring Break har varit helt Underbart, såååå skönt att slippa skolan och bara ligga på stranden hela dagen och få jättegod hemlagad mat av Mrs Andrews. Tur att vi behövde löprtäna inför Marathon lagkappen som närmar sig, för vi käkade brownies med glass varje dag haha.

Här är lite pics:

Disney!













Här finns världens bästa glass smak:
Cotton Candy med Gummy Bears



























Sara, Jag och Kristi

1 comment:

  1. Hejsan tjejen!

    Är sååååååååå häääär sotis på dig som får vara på "the happiest place on earth" och ligga på stranden och sola med god glass. Du har det bra du i värmen mot oss som sakta men säkert kommer in i vårkänslan. Men det tar lite tid, ännu är inte våren här. Idag hade jag min sista tenta i redov. nu är det påsklov!

    Ha det! vi hörs, kram je

    ReplyDelete