3/27/09

Back to Normal

Det var inte så hemskt att komma hem till Louisville efter varma Florida, det var faktiskt ganska fint väder här i början av veckan (över 15 grader varmt och soligt). Men sedan kom regnet. I Louisville regnar det mycket och länge eller så öser det ner uder en kort stund som om himlen vill få ner allt allt vatten på en enda gång. Så efter några våta dagar blev det plötsligt fint igen, precis när jag steg ut från The Natural Science Building från min Mattelektion tittade solen fram. 
Den här veckan startade allt igen. Den konstanta träningsverken är tillbaka. Alla i laget gick om kring som om vi hade bajsat på oss efter att våra lår blivit mördade av 60 Front Squats i måndags... 
Simpassen har också dragit igång, men vi har bara 8 timmars veckor nu på våren vilket innebär att Coacherna bara kan tving oss att simma 8 timmar i veckan enligt NCAAs reglement. Resten är alltså "Frivilligt". Men alla går till träningspassen i alla fall (åtminstone när Head Coach Arthur är där och ser vem som är där och vill bli bättre som han uttrycker det). Men det är faktiskt skönt att börja få upp konditionen igen! 
Våra 7 kvalade killar åkte iväg i måndags till NCAAs, de började tävla igår. Tyvärr så gick det inte riktigt som många hade hoppats, så jag ska hålla tummarna för dem de två resterande dagarna. Hoppas de simmar fortare :) GL guys!

No comments:

Post a Comment