1/18/10

2 meets done and won

Japp! Vi vann Cincinatti förra helgen, trots att alla var sega efter training trip och hade träningsvärk efter veckans hårda styrketräning. Inte så snabba tider direkt... Men okej :)

Desto snabbare gick det däremot i lördags! Vi åkte buss i 5 h på tisdagskvällen till U of Notre Dame och mötte dem i ett otroligt spännande dual meet dagen efter. Jag simmade först 100 bröst pa 1.04.1 (1.11) och 200 bröst på 2.16.3 (2.32). När jag, Anna och Leslie skulle hoppa i för 200 IM stod det 120 påäng till oss och 125 till ND. Vi visste att vi var tvungna att komma 1,2, 3 för att vi skulle kunna vinna tävlingen... Nervöst! men vi vann :) Jag kom 2a pa 2.04 (2.18).
Notre Dame må vara våra värsta Big East rivaler, men killarna gick lite fööööör långt. Tim hittade en whiteboard-penna och ritade på skoj en penis i munnen på deras bästa kille på en affisch som han trodde hängde på andra sidan om ett fönster. MEN det visade sig att han hade målat direkt på den exklusiva affishen och det gick inte att sudda bort... Oooops! Slutatde med att killaget fick en utskällning och Tim fick betala $ 350 och fick inte simma den dagen :( Så kan det gå om man inte tänker sig för!

Idag är vi lediga från skolan för det är Martin Luther King Day :D

No comments:

Post a Comment