11/30/09

Kalkondagen


Heeeeeeeej!
Lite längesen, men igår kom jag precis hem från 5 härliga dagar i Paducah! Jag var där över Thanksgiving helgen med Raine och hennes familj.
Det var riktigt skönt att komma iväg från Louisville ett tag och bara ta det lungt, ha sovmorgon varje dag, käka massa god hemlagat mat som en mamma har gjort, kolla på en massa filmer och annat mys. Vi gick också på Bio två gånger, vi såg New Moon (nja...) och The Blind Side
(superbra! Se den!), jag vaxade ögonbrynen för första gången i mitt liv vilket var en ond upplevelse. Vi gjorde manikyr med lila nagellack, hälsade på många av Raines vänner, gick på hennes high schools football game och shoppade vi såklart! Fredagen efter Thanksgiving är USAs största shopping dag. Helt otroligt vad folk är galna. När vi kom ut från Bion vid halv ett tiden på natten på torsdag kväll såg vi en minst 50 meter lång kö utanför Toys r Us, de öppnar nämligen sin rea klockan 3 så man måste ju vara berädd...? Det var nollgradigt. Brrr.
Vi gick också ut och käkade på restaurang med Raines mamma och pappa, bland annat till ett ställe som heter Pattis - supergulligt! Typ gammaldags inredning, olika superamerikanska krimskramsiga julprydnander i varje rum och de som serverade hade gammaldags långklänningar på sig. Utanför är dom kända för alla sina Christmas Lights, rätt coolt. Men det bästa av allt var att brödet kom serverat i Blomkrukor! :D

Nu, tillbaks till 6 dagar med lektioner, sen finals week och hårdträning! Nu går vi in i en cykel för att bygga upp aerobic bas ännu mer. Wohoo :)


No comments:

Post a Comment