4/4/10

Russelville

Russelville var en mysig liten stad. Min roommate Rebekah och Anne bor bara 2 minuter från varandra så vi träffade bådas familjer och fick en liten rundtur i deras fina hus när vi kom dit igårkväll. Vi grillade hos Rebeka på kvällen och gick och träffade några av deras kompisar i närheten efteråt.

Idag vaknade vi vid 10 tiden, gjorde iordning oss och gick till Kyrkan! Det gör de flesta Amerikaner på påskdagen. Annes kyrka var ganska liten, men söt och gudstjänsten hade väldigt många sånger i sig :)
Efter att vi varit religiösa bar det iväg till Rebekahs hus igen där hennes mamma hade förberett en "Easter Egg Hunt". Amerikansk ägg-letning är lite annorlunda än vad jag är van vid från hemma. Man har inte sitt speciella påskägg att leta efter, utan man gömmer en massa små ägg (bara lite större än vanliga hönsägg) också ska man hitta så många man kan! Det blev en del godis... :)

När alla ägg, utom ett som var omöjligt att hitta, var hittade gick vi till Annes hus och åt påsklunch. Såklart fick vi ungsbakad kalkon som Amerikanerna verkar äta varenda holiday... haha. Men det var jättegott! Efter maten var alla i food coma, så vi låg i soffan och kollade på den bästa Disney filmen av alla: Pocahontas! Sen åkte vi hem till Louisville igen.


Glad påsk på er!

No comments:

Post a Comment